söndag 14 november 2010

Sunday again

Tiden går snabbt, känns som man inte hinner med något alls. Konstigt nog har jag börja få riktigt julkänslor, tror det dyker upp nå gardiner och annat smått snart, speciellt när vi inte har några gardiner alls i vardagsrummet. Nästa helg är det julöppning istan i alla fall så det blir säkert under veckan om jag vågar börja fixa lite :) Så man får lite mysstämning.

Gårdagen var det julfest från jobbet och det var jätteroligt ^^ Maten på Il Banco var god och stället var väldigt mysigt. Priserna var inte så farliga heller så det blir garanterat att åka dit någon gång igen. Trevliga servitörer också. Portionerna var större än man hade förväntat sig så det var bara positivt, man blev verkligen mätt. Detta åt jag:


Grillad tomat-olivbruschetta, gratinerad mozzarella, pesto och parmaskinka


Grillad kyckling marinerad med citron och vitlök, risotto och marsalasås


Choklad Artesanglassoch sås

Till maten blev det vitt vin och innan maten blev det en god blandad martini syrlig avec, minns inte vad det var i den men gott var det. Kan verkligen rekommendera allt detta ovan! Efteråt blev det singstar och till sist krogen, där vi dansade en hel del och hade roligt. Konstigt nog var det bättre musik på 80-90- tals sidan än på den andra. Har tagit lite bilder så någon kommer kanske upp här sedan :P Lyckad kväll och som tur så mår jag bra idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar